Microdermabrasie

Nu voor iedereen een mooie en jonge huid!
Diamant microdermabrasie, de nieuwste verjongende peeling!       
 
Diamant microdermabrasie
Wij werken uitsluitend met de apparatuur van Simply Beauty. Microdermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht uw huid polijsten. De bovenste fijne huidlaag wordt verwijderd door de dermabrasie, waardoor er een nieuwe gladde gezonde huid tevoorschijn komt.
 
Collageenaanmaak
Door het afslijpen van de bovenste (dode) huidlaag en de drukzuigmassage van het microdermabrasie apparaat ontstaat een natuurlijk proces van huidverbetering waarbij tevens collageenaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid wordt mooier, gladder, dikker en steviger en neemt weer beter crèmes op. Uw huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos.      
Werkwijze
Vooraf aan de microdermabrasie behandeling wordt uw huid intensief gereinigd. De microdermabrasie volgt en uw behandeling kan worden uitgebreid met het insluizen van actieve verjongende werkstoffen door mesotherapie(d.m.v ultrageluid) en voedende maskers. Werkstoffen zoals hyaluron, collageen, vitamines worden ingezet naar behoefte van de huid. Uw huid wordt gestimuleerd zich te vernieuwen.
 
Microdermabrasie is geschikt voor iedereen die last heeft van:
- Vermoeide en matte huid - Verstopte poriën - Vlekkerige huid - Verouderde huid met rimpelvorming - Acne en acnelittekens - Littekenweefsel - Rokershuid - Futloze, droge en ruwe huid - Zon beschadigde huid
 
Resultaten diamant microdermabrasie:
- Verfijnt de huidstructuur - Gladde zachte huid - Vermindert pigmentvlekjes - Egaliseert de huidskleur - Verzacht rimpeltjes en lijntjes - Verbetert de bloedcirculatie - Verfrist en verjongt de huid - Het opname vermogen van de huid is aanzienlijk verbeterd    
 
Ter afsluiting van de behandeling
De behandeling wordt afgesloten met cryotherapie, dit houdt in dat de huid verkoeld wordt, waardoor de opname van de ingesluisde ingredienten verbeterd wordt. De verkoeling zorgt voor een vertraging van de stofwisseling, zodat de ingredienten verzegeld worden en langer hun werking kunnen behouden.      
 
Een microdermabrasie behandeling geeft direct resultaat! Echter voor een optimaal resultaat adviseren wij 5 tot 10 behandelingen (afhankelijk van de huidconditie) met een regelmaat van 1 keer per week, met gebruik van bijbehorende producten. Daarna als onderhoud 1 keer in de 4 a 6 weken om het resultaat te behouden.  
 
Tarieven
Losse behandeling
€ 79,00
Kuur van 3 behandelingen
€ 195,00
Kuur van 5 behandelingen
€ 295,00
Gezicht half
€ 20,00
Decolleté
€ 60,00
Gezicht en hals
€ 89,00
Gezicht, hals en decolleté
€ 125,00
Handen
€ 60,00